Zdravilišče Laško – Thermana Laško

V objem mirnega, naravnega okolja vas vabi thermana park Laško. S ponudbo najrazličnejših storitev ponuja kar največ, za ljudi vseh starosti. Za lažjo odločitev, kje preživeti kvalitetni čas, si spodaj preberite ponudbo parka. Le ta je pestra in raznolika, prav tako kot so raznolike želje obiskovalcev parka.  

Zdravje

Termalna voda je že od nekdaj zelo cenjena. Z vsebnostjo mineralov namreč pomirja in deluje terapevtsko na kožo in celotno telo. Topla termalna voda pomaga pri različnih boleznih in stanjih. To so na primer revmatska obolenja, bolečine po telesu, poškodbe in še številna druga obolenja.

V sklopu thermana park Laško je nastal celoviti medicinski center, ki ponuja poleg različnih tehnik fizioterapije tudi veliko drugih terapij. V okviru teh je bolnikom omogočen dostop do obravnave težav s kožo, srcem, živčevjem in drugih težav, na enem mestu.

Sprostitev

Z wellness ponudbo term Laško je gostom ponujeno udobje in sprostitev. V mirnih, prijetno urejenih prostorih, s prijaznim osebjem, zlahka pozabite na vsakodnevne težave za nekaj ur. Odklop od vsakodnevnih obveznosti in skrbi vam bo dobro del in tako se boste lažje vrnili na delo, prijetno spočiti in prenovljeni.

Rekreacija

V okolici Laškega najdete veliko možnosti za rekreacijo. Kolesarjenje, tek, jahanje in hkratno spoznavanje zelene narave so le nekatere izmed njih. V sklopu aktivnosti so za vas pripravili načrte izletov, na katerih lahko podrobneje spoznate čudovito okolico ali pa se podate na odkrivanje lepot narave sami. Lepo urejena teniška igrišča.

Zabava

V dveh hotelih termalnega parka ponujajo možnost prirejanja raznovrstnih srečanj ter zabav. Prav tako so njihovi prostori primerni za poročna slavja. Za rezervacijo prostorov vas vabijo, da jih kontaktirate po telefonu, dosegljivi pa so tudi na e-mail naslov.

Prosti čas

Za kvalitetno preživljanje prostega časa obiščite termalni park Laško. Med ponudbo različnih paketov najdete pravega zase, za vaju ali za celotno družino. V kolikor pa iščete posebno darilo, pa podarite ljubljeni osebi doživetje, ki ostane v spominu za zmeraj.

Članki iz iste kategorije: