Kolagen za kožo je dobrodošla izbira po 25. letu starosti

Kolagen za kožo povečuje elastičnost in prožnost

Po 25. letu starosti proizvodnja kolagena v našem telesu prične padati. Naša koža posledično postaja vse manj elastična, tudi lasje pričnejo izgubljati svoj lesk. Pričnejo se pojavljati vse vidnejše in izrazitejše gube. Prizaneseno ni niti nohtom, ki postajajo vse bolj krhki. Na srečo obstaja odlična rešitev, ki takšne težave učinkovito preprečuje. To je kolagen za kožo.

Kakovostno izbran kolagen upočasnjuje znake staranja, zmanjšuje videz gub, preprečuje nastanek gub, koži vrača sijaj ter mladosten videz. Kolagen za kožo povečuje elastičnost in prožnost.

Vrhunski hidroliziran morski kolagen tipa 1

Na trgu so vam na voljo različni tipi kolagena za kožo. To ste najverjetneje že opazili, zato je izbira še toliko zahtevnejša. V prvi vrsti je najpomembneje, da je kolagen za kožo kupljen v specializirani prodajalni, kjer ponudniki prisegajo na uveljavljene proizvajalca kolagena.

Kolagen za kožo poveča elastičnost kože
Kolagen za kožo zmanjša gube

Zagotovite si vrhunski hidrolizirani morski kolagen za kožo tipa 1 s patentirano formulo Naticol. Ta dokazano poveča elastičnost kože ter občutno zmanjša vidnost gub. Zavira znake staranje, pomlajuje kožo, poveča prožnost in elastičnost, izboljšuje homogenost polti ter preprečuje kožne nepravilnosti.

Uživanje kolagena za kožo

Opazili boste, da je kolagen za kožo na trgu prisoten v različnih oblikah – v prahu, kapsulah, tekočini. Najprej je torej pomembno, da si zagotovite kakovostnega proizvajalca. Nato sami presodite, katera oblika kolagena vam najbolj ustreza.

kolagen za kožo vrača mladosten videz
Kolagen za kožo upočasnjuje znake staranja

Kolagen praviloma lahko uživate v katerem koli delu dneva. Večina uporabnikov ga uživa zgodaj zjutraj, s kozarcem vode. Sicer pa ga lahko mešate s smutiji ali drugimi zdravimi napitki. Če vas okus kolagena moti, je odlična izbira grški jogurt. Predpisano količno kolagena zmešajte v jogurt, okus bo vsekakor boljši.

Ne spreglejte tudi: Abdominoplastika je strokovni izraz za odstranjevanje odvečne kože

Kolagen s prijetnim okusom

Nekatere vrste kolagena niso prav nič prijetnega okusa. Za izboljšanje okusa ga torej mešamo z različnimi napitki, jogurti. Po drugi strani vam je na voljo kolagen za kožo, ki je že sam po sebi prijetnega okusa. Četudi ga boste mešali samo z vodo, bo okus prijeten.

YouTube video
Video: Lepa koža, kolagen za kožo in pomlajevanje

Kolagen za kožo vam je na voljo tudi v spletni prodajalni, kjer lahko izbirate še med drugimi sredstvi za dobro skrb vaše kože in zdravja na sploh. Cene so dostopne, kakovost pa preverjena.

Odprava celulita na hiter in učinkovit način

Celulit je težava, s katero se spopada več kot 80 % predstavnic nežnejšega spola. V resnici celulit ni nič drugega kot navadna podkožna maščoba, ki od spodaj pritiska na kožno površino. Ustvarja značilno podobo neravne pomarančaste kože.

Učinkovita odprava celulita je vsekakor mogoča. A za takšno težavo boste morali najprej najti primerno sredstvo. Na trgu vam je na voljo marsikaj, vendar so nekateri izdelki bistveno manj kakovostni in učinkoviti.

100 % kavni piling za odpravo celulita

Ste že uspeli slišati za 100 % presen, naravni in čist kavni piling? To je odlično sredstvo za najučinkovitejše odpravljanje celulita. Piling je izdelan tako, da aktivno napada celulit ter strije.

Odprava celulita s kavnim pilingom je dokazano uspešna. Piling učvrsti kožo, zmanjšuje kožne nepravilnosti, pospešuje krvavitev, izboljšuje videz vaše kože.

Zakaj nastaja celulit

Ste se kdaj vprašali, zakaj celulit sploh nastane? Verjetno manj pogosto kot pa, kako bi ga najhitreje in najučinkoviteje odpravili.

Vzrokov za nastajanje celulita je več. Pogosto je nastajanje celulita povezano s premalo gibanja, uživanjem nezdrave oziroma nepravilne prehrane, s prekomernim uživanjem kave, alkohola ter gaziranih pijač, ne nazadnje tudi s hormonskimi spremembami.

Sestavine v kavnem pilingu za odpravo celulita

Uspešna odprava celulita vam je zagotovljena z uporabo prej omenjenega kavnega pilinga. Piling sestavljajo arabica kavna zrna, ki izjemo učinkovito delujejo proti celulitu in strijam. Kožo naredijo gladko in čvrsto. V piling je vključena tudi himalajska sol, ki odlično izboljšuje prekrvavitev ter čisti kožo.

V kavnem pilingu se poleg kavnih zrnc in soli nahaja še ekstra deviško kokosovo olje, ki kožo ščiti ter jo obenem prijetno navlaži. Hladno stiskano mandljevo olje poskrbi za odlično nego, obenem ščiti in obnavlja razpokano kožo. Neem nerafinirano olje kožo pomirja, vitamin E pa je dober antioksidant za zaščito kože.

Uporaba kavnega pilinga za odpravo celulita

Odprava celulita s kavnim pilingom je dokazano uspešna. A sredstvo je treba uporabljati dosledno ter na pravi način. Kožo najprej zmočite pod prho. Nato kavni piling masirajte po telesu. Počakajte 5 minut,  nato dobro izperite.

Priporočamo, da piling naredite od dvakrat do trikrat na teden. Na ta način bodo rezultati zagotovo najbolj učinkoviti.

Članki iz iste kategorije: