Izbira ličil za različne letne čase

Paleta ličil s številnimi barvnimi odtenki

Ljubitelji kozmetičnih izdelkov in ličil izdelke uporabljajo v vseh letnih časih. Kljub temu pa svoja sredstva za lepšanje delijo tudi glede na letni čas. V poletnem času je zagotovo v ospredju druga paleta ličil kot v zimskem. Palete ličil se med seboj ne nazadnje razlikujejo tudi v barvnih odtenkih. Poleti praviloma ne potrebujete tako zelo izrazitega tona ličila kot v jesenskem ali spomladanskem in seveda tudi zimskem času.

A barvni odtenki v paleti ličil za uporabnika še zdaleč ne predstavljajo najpomembnejšega dejavnika. Izjemno pomembno je tudi to, katero ime blagovne znamke je na paleti napisano in iz kakšnih sestavin so posamezna ličila narejena. Vse pomembneje je, da so ličila pa tudi druga kozmetika izdelani iz naravnih sestavin, ki dobro vplivajo tudi na zdravje.

Večnamenske palete senčil

Med uporabniki make upa so še posebej priljubljene večnamenske palete ličil, zlasti tiste s senčili. V majhnem prostoru lahko najdejo ogromno različnih barvnih odtenkov. Najrazličnejši privlačni odtenki ličil so namenjeni za večerno ličenje, naravni make up, vključene so še bleščice in še kaj bi se našlo. Vse je torej na svojem mestu in pri roki.

Paleta ličil
Paleta ličil: Revolution Pro podlaga za senčila

Pomembno je še to, da paleta ličil na embalaži vključuje napis priznane blagovne znamke. Uporabnikom to zagotavlja vrhunskost in zelo obstojne barve. Če želijo, da so izbrani barvni odtenki še intenzivnejši, je najbolje, da se jih nanaša z mokrim čopičem. Zlasti priljubljena je na primer kombinacija svetlečega odtenka senčila, na primer srebrne barve, in zemeljskega odtenka, na primer bakrenega. Če dodate še veliko maskare in kanček rdeče šminke na ustnice, dosežete rezultat sofisticiranega make upa, ki je namenjen za kakšno prav posebno priložnost.

Najugodnejši seti ličil

Kakovostna paleta ličil s številnimi barvnimi odtenki vam je na voljo v vsaki specializirani trgovini z ličili, in sicer v številnih različicah. Pred nakupom lahko preizkusite testerje, ki so vedno na razpolago. Nekoliko drugače je z nakupovanjem palet ličil preko spleta. A ker izkušeni kupci ličil zagotovo vedo, kateri blagovni znamki povsem zaupati, je spletno nakupovanje setov z ličili veliko bolj preprosto in ne nazadnje tudi cenovno dostopnejše.

Kakovostna paleta ličil
Kozmetična paleta ličil

V spletni trgovini si pred nakupom lahko ogledate odtenke, ki vam jih ponuja izbrana paleta ličil. O kakovosti pa ni dvoma, če je na izbrani paletki napisano ime uveljavljenega proizvajalca, ki je bil s strani kupca že velikokrat preizkušen.

Najboljša spletna trgovina z ličili

PinkPanda med ljubitelji kozmetičnih izdelkov že dlje časa velja za najboljšo spletno trgovino z ličili. Po drugi strani pa je priljubljena spletna trgovina odpira svoje butike, kjer si ličila lahko pogledate še od bliže. V nakupovalnem zagrebškem centru Arena lahko v veliki trgovini s prostornim kotičkom preizkusite vrhunska ličila številnih uveljavljenih znamk, kot so na primer Makeup Revolution, Ardel, Nabla, Pro.

YouTube video

Kozmetika PinkPada odlično poskrbi tudi za vse tiste, ki obožujejo umetne trepalnice. V ponudbi boste našli izdelke vodilne znamke v razvijanju umetnih trepalnic. To je svetovno znana blagovna znamka Ardell. Ta vam ponuja tudi izjemno zanimiva ličila. Dobri poznavalci Ardella Beauty vam bodo na primer priporočili nakup mat šminke Matte Whipped Lipstick, saj se učinkovito oprime ustnic in se ne izsuši.

Top znamke v priljubljeni PinkPandi

Kozmetika PinkPanda je torej znana tudi po tem, da so na izdelkih napisana imena svetovno uveljavljenih blagovnih znamk, kot so na primer Aura, Lovely, Revolution, Revolution Pro, Nabla. Srbska blagovna znamka je pri zahtevnih kupcih ličil priljubljena tudi zaradi vrhunskega tekočega pudra Take Care of Me. Puder je primeren za vse tipe polti. K tej vrsti ličila se odlično poda še korektor istega proizvajalca, ki ga boste našli pod imenom Correct Me. Ne nazadnje vam Aura ponuja tudi učinkovite mat šminke pod imenom Ultimate Lipstick. So dolgo obstojne in kljub temu ne izsušijo ustnic.

Poljska kozmetika Lovely uporabnike ličil navdušuje zlasti z bronzerji Chocholate Bronzer in osvetljevalci Highlighter. Blagovna znamka Revolution je v zadnjem času osvojila srca vseh tistih, ki radi posegajo po učinkovitih izdelkih za nego kože. Izdelke vam ponuja pod imenom Revolution Skincare. Favorit je na primer lahki puder Revolution Pro Foundation Drops, ki je primeren za vsakodnevno uporabo. PinkPanda vas razveseljuje tudi z izdelki priljubljene italijanske blagovne znamke Nabla. Ta vam ponuja učinkovita in kakovostna ličila po nekoliko višjih cenah. Odlična izbira so na primer rdečila za lička Blossom Blush Compact.

Ne nazadnje pa vam PinkPanda ponuja še izdelke za razvajanje, na primer vrhunske maske za obraz, dišeče svečke.

Članki iz iste kategorije: