Prednosti uporabe hyaluronske kreme za naš obraz

Hyaluronska krema 4D HYALURON

Naš koža na obrazu je lahko velikokrat poškodovana ali bleda. Temu je tako, ker ne dobi dovolj vlage, mineralov in vitaminov. To je še posebej opazno pozimi, ko nam mraz, pomankanje svetlobe in suho ozračje razdražijo in oslabijo našo kožo. Pogosto lahko opazimo, da so suhost, srbenje in neprožnost glavni simptomi. Kot rešitev na te tegobe, vam predstavljamo Lux Factor 4K hyaluronsko kremo. Poglejmo si skupaj, zakaj je to najboljša rešitev za izboljšanje prožnosti in zdravja naše obrazne kože.

Zdravilni učinki hyaluronske kisline

Je naravni produkt našega telesa. Najdemo jo v naših sklepih, očeh in koži. Problem nastane takrat, ko je naše telo ne more dovolj proizvajati. Posledica tega je razdraženost in suhost naše kože, ki lahko traja dolgo časa.

Hyaluronska krema 4D HYALURON

Hyaluronska krema LUX Factor 4D pa pomaga našemu telesu doseči optimalno raven vlažnosti. To naredi tako, da vsrka vlago in jo zadrži v koži, kar zaščiti celice pred mrzlim in suhim zunanjim okoljem.

Kaj lahko pričakujemo od take kreme za obraz?

Dejstvo je, da naša koža potrebuje vlažnost, da ohrani svojo vitalnost. LUX Factor 4D krema pa s hyaluronsko kislino navlaži našo kožo in ji omogoča, da vsrka vlago iz svoje okolja. Lahko bi rekli, da na tak način direktno omogočamo naši koži, da se tako rekoč napije vode. Tako bo naša koža na obrazu:

  • Imela več vitalnosti
  • Izgledala mlajše
  • Dobila večjo prožnost in odpornost na suho in mrzlo vreme

Dodatni učinek palete ličil in kreme je, dobimo boljši volumen celic na obrazu, kar nas pomladi. Obenem pa nam zgledi gube in suhe predele kože, zaradi katerih izgledamo starejše.

Pravilna uporaba kreme za najboljši učinek

LUX Factor 4K krema z hyaluronsko kislino uporablja samo najboljše sestavine – brez umetnih dodatkov. Sama krema ima bolj vodenasto strukturo, saj se tako lažje vsrka v našo kožo.

YouTube video

Vodena tekstura služi tudi temu, da se kislina hitreje veže z vodo in prenese v celice naše kože. Narejena je tako, da jo lahko takoj nanesemo na naš obraz, vendar močno priporočamo, da si prej očistimo kožo. Tako bo zdravilen učinek največji in bomo svoji koži hitreje vrnili izgubljeno vitalnost.

Članki iz iste kategorije: